Koniec bedmintonovej sezóny

…. a ukončili sme bedmintonovú sezónu. Rozložím ju do troch bodov.
1.bedmintonový oddiel, 2. krúžok v cvč , 3.bedminton pre verejnosť.

Počas ligového roku sme odohrali šesť ligových kôl v 3.lige východ. Žiaľ nedosiahli sme na žiaden bod. Z pohľadu laika je to zahanbujúce, ale z nášho pohľadu vieme, že je to náročný šport v ktorom je potrebné pre jeden bod vyhrať štyri zápasy v stretnutí. Ukázalo sa, že je na čom popracovať. Prihlásili sme klubových hráčov na bedmintonový kemp v Českom Tešíne, kde prvý augustový týždeň budú pracovať na svojich zručnostiach pod vedením svetových trénerov. Očakávame od nich , že to čo sa naučia odovzdajú aj ostatným hráčom v klube. Verím, že to bude prínosom pre oddiel.

Počas školského roku sme viedli krúžok v centre voľného času. Som rád, že deti sa zúčastňovali v takom hojnom počte. Naučili sa základné držania rakety a pohybovať sa po kurte. Prišli aj nové deti ktoré sa dopočuli od svojich spolužiakov o krúžku. Radosť mám hlavne preto, že sa pohybujú a robia niečo pre seba. Aj deťom sa chcem touto cestou poďakovať .Aj oni a podieľajú na rozvoji bedmintonu v meste.

V priebehu roku cca od septembra do konca mája mali ľudia možnosť si zahrať každú nedeľu bedminton. Hrávali sme doobeda i poobede a počas 34 nedieľ nás navštívilo 856 hráčov z toho 573 dospelých a 283 detí. Z toho vyplýva, že ľudia v meste a okolí majú záujem o pohyb.

Na záver mi dovoľte poďakovať sa mestu, ZŠ J.M.Petzvala a všetkým závodným i rekreačným hráčom,

ktorý sa akýmkoľvek pričinením zaslúžili o rozvoj bedmintonu v Spišskej Belej. Nová sezóna sa začína niekedy v septembri. Budeme sa usilovať pokračovať v našej práci, ktorým hlavným mottom je

“KAŽDÝ POHYB SA POČÍTA“

Rasťo Lech

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *